top of page
DSC_3712.jpg

Packraft-expeditie Isar

9 daagse reis

Datum: 8 juni 2024 - 16 juni 2024

Packraft-expeditie ISAR

Wandel door de Karwendel en vaar over de Isar van Innsbruck naar München.

Ecologisch reizen

Outdoor leven

Wandelen door de bergen

Navigeren met de packraft

Slapen in chalets en in tenten

Geen gsm

Plaats

München, Duitsland
Innsbruck, Oostenrijk

Activiteitsniveau (1-5)

Level 3 (medium)

Gids

Koen De Leeuw (NL)
Landry Appels (NL)

Voor wie

Iedereen die 20 km kan lopen
 

Routebeschrijving

 

Dag 1

Vroege vogels pakken de bus van München naar Innsbruck om ons avontuur te beginnen! We beginnen onze dag vroeg, zodat we op tijd aan onze wandeling door het Karwendel gebergte kunnen beginnen. Onze eerste dag zullen we in totaal 12 km afleggen en eindigen in een schilderachtige vallei in het Karwendel waar we zullen slapen in een authentieke berghut.

Dag 2 - 3

Na een ontbijt met zicht op de top die we vandaag moeten overwinnen, trekken we verder de bergen in. Terwijl we de Birkkarspitze beklimmen, ontvouwen de panoramische uitzichten op de Oostenrijkse en Beierse Alpen zich en creëren een werkelijk meeslepend en ontzagwekkend avontuur midden in de natuur. Het Karwendelgebergte biedt een ongeëvenaarde ervaring van adembenemende berglandschappen en ongerepte wildernis. Het ruige terrein, bezaaid met weelderige weiden en dichte bossen. Elke avond worden we begroet door de vriendelijke gastheren van berghutten waar we verhalen kunnen delen tijdens een maaltijd en een drankje bij het vuur. 

Dag 4 - 5 - 6

Op de vierde dag worden we begroet door de Sylvensteinsee. Een pittoresk stuwmeer gelegen in het hart van de Beierse Alpen. We nemen een welverdiende rust dicht bij de rivier Isar en de komende dagen kunnen we vanaf onze packraft de prachtige omgeving bewonderen.De rivier Isar staat bekend om zijn uitzonderlijk helder water, wat de aantrekkingskracht van packrafting voor buitenliefhebbers vergroot. De rivier, afkomstig uit de gletsjers van het Karwendelgebergte, profiteert van het natuurlijke filtratieproces van het omringende alpiene terrein

Dag 7

Tegen de middag komen we aan in München. Met ons packraft hebben we met succes 70 km van Innsbruck naar München afgelegd. 's Avonds vieren we onze prestatie tijdens een lekker diner en delen we verhalen over de ervaring.
We slapen in een hostel vlakbij het treinstation.

Dag 8

Trein terug naar Brussel.

DSC_3789.jpg

Waarom ISAR?

De rivier de Isar stroomt door schilderachtige landschappen en biedt een prachtig uitzicht op de Beierse Alpen, weelderige bossen en charmante dorpjes. Met packraften kun je deze natuurwonderen van dichtbij meemaken

Het staat bekend om zijn adembenemende bergketens, magische meren en zijn brede en open steppe.

Ook herbergen de rivier Isar en zijn omgeving diverse wilde dieren. Met packrafting kunt u vogels, vissen en andere dieren in hun natuurlijke habitat observeren.

Praktische informatie

Vertrek: zaterdag 8 juni 2024 

Aankomst: Zondag 16 juni 2024

Prijzen: € 1.000

Form - sign up

Boek Jouw avontuur

Vul dit formulier in om je plekje te reserveren en we nemen spoedig contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page