top of page

Grenzen verleggen in avontuur

OVER ONS

Visie:

We willen mensen inspireren om er op uit te trekken door hen een wereld van nieuwe avontuurlijke reismogelijkheden te bieden."We want to get you out there."

Missie:

Het organiseren van hoogwaardige outdoor avonturen met impact op het leven van mensen.

Duurzaamheid:

Get Out There is toegewijd aan het behoud van het karakter en de integriteit van elke plaats die we bezoeken - de natuur, het milieu, de cultuur en het erfgoed. Door onze klanten over al deze aspecten te leren, streven we naar een blijvende impact op hun perceptie van hoe avontuurlijke reizen moeten worden benaderd.

We werken enkel samen met partners die ook sterk focussen op duurzaamheid.

"Met Get Out There halen we mensen uit hun comfortzone door ze mee te nemen op unieke, levensveranderende avonturen"
- Koen De Leeuw -

The origin

 

Opgericht in januari 2022

Maar het idee en de ervaringen waren al begonnen.

"

Mijn avonturen beginnen met mijn keuzes in het leven niet te laten bepalen door de norm. Hierdoor ben ik verschillende beroepen gaan verkennen zoals: Elektricien, Paracommando, Bio-ingenieur. Maar in alle eerlijk, na mijn 18e besteedde ik het meeste van mijn tijd aan het plannen en ervaren van de wereld buiten onze grenzen. Altijd op missie om het leven ten volle te ontdekken, samen met (of ondersteund door) geweldige vrienden en familie!

In 2011 beleefde ik intens avontuur in het leger. Dit inspireerde me meteen om erop uit te trekken en het leven te verkennen. Vrienden en anderen volgden al snel. Samen gingen we op avontuur van Antarctica tot Arctisch Lapland. Van Afrika tot Azië. Vaak lieten we ons volledig onderdompelen in expedities en uitdagingen die ons tot het uiterste dreven.

Het idee van Get Out There ontstond. Wat als we sensationeel avontuur toegankelijker kunnen maken? Wat als we mensen kunnen inspireren om buiten te komen en intense ervaringen te omarmen. Om je comfortzone te vergroten, om mensen te laten zien wat er is en om ervaring te delen. Na meer dan 10 jaar leerden we enkele belangrijke lessen over avontuur in de natuur. Maar het belangrijkste komt hier op neer: hoe houden we het uitdagend, maar toch comfortabel voor jou.

Overal ter wereld komen we in contact met mensen die minder financiële middelen hebben. Met hun creatieve oplossingen voor problemen die voor de Westerse wereld niet meer bestaan. Met ondernemerschap en vooruitzichten op donkere plaatsen. Maar we komen vooral in contact met warmte, behulpzaamheid, trots, medeleven, ... . Door al deze ervaringen met lokale gemeenschappen vinden we het enorm belangrijk om ook voor hen mogelijkheden te creëren. Wij maken dus bewust de keuze om samen te werken met lokale partners waar wij het verschil kunnen maken.

Aan het einde van dit traject is het Sinds 2022 eindelijk officieel. We hebben de geweldige job om verbindingen te creëren tussen culturen en hierover te praten met iedereen die wil luisteren. 

"

Koen

Ontmoet het team

Koen De Leeuw - Get Out There.jpg

Koen De Leeuw

Founder & guide

I have the wonderfull job of creating connection between cultures and taking about it to everyone who will listen. Within the team, I make sure we design the perfect experiences that are mapped out to the smallest detail.

WhatsApp-afbeelding 23-07-2023 om 12.07.10.jpeg

Landry Appels

Operations & Guide

Dreamer of a "Kon-Tiki"-like expedition and lookout over all operations in Get Out There.
"I try to live by the words from a song called Ocean Man from Ween:
Ocean man, take me by the hand
take me to the land, that you understand."

bottom of page