top of page

Grenzen verleggen in avontuur

OVER ONS

Visie:

We willen mensen inspireren om er op uit te trekken door hen een wereld van nieuwe avontuurlijke reismogelijkheden te bieden."We want to get you out there."

Missie:

Het organiseren van hoogwaardige outdoor avonturen met impact op het leven van mensen.

Duurzaamheid:

Get Out There is toegewijd aan het behoud van het karakter en de integriteit van elke plaats die we bezoeken - de natuur, het milieu, de cultuur en het erfgoed. Door onze klanten over al deze aspecten te leren, streven we naar een blijvende impact op hun perceptie van hoe avontuurlijke reizen moeten worden benaderd.

We werken enkel samen met partners die ook sterk focussen op duurzaamheid.

"Met Get Out There halen we mensen uit hun comfortzone door ze mee te nemen op unieke, levensveranderende avonturen"
- Koen De Leeuw -

Ontmoet het team

Koen De Leeuw - Get Out There.jpg

Koen De Leeuw

Oprichter en gids

Als oprichter heeft Koen de prachtige en belangrijke taak om verbinding te creëren tussen culturen en daarover te praten met iedereen die wil luisteren. Binnen het team zorgt hij voor het opbouwen en ontwerpen van de perfecte ervaringen, die tot in de kleinste details worden voorbereid.

WhatsApp-afbeelding 23-07-2023 om 12.07.10.jpeg

Willem debel

Gids

Allround avonturier en bad-ass expeditiegids.

martedeleeuw_edited.jpg

Marte de Leeuw

Web Ontwikkelaar

Hoewel ze voor haar job de hele dag achter een toetsenbord moet zitten, grijpt deze enthousiaste social butterfly elke kans die ze grijpen kan om naar buiten te gaan. Of het nu is voor een wandeling met haar hond, een trainingsloop voor een aanstaande (halve) marathon of een weekendje weg naar 'de Ardennen'.

Frederik Wuyts

Frederik Wuyts

Gids

Archeoloog, wildernisgids & grafdelver, ...

Veel namen voor een normale man die weigert een Average Joe te zijn. Ondanks dat hij familieverantwoordelijkheden combineert met een baan is staat hij altijd klaar voor een groot of klein avontuur. Hij is een echte liefhebber van alles wat wild is en kenner van de natuur en haar geheimen...

Marlies Sterck

Marlies Sterck

Expeditie Planner

Creatief en organisatorisch talent, verantwoordelijk voor het creëren van de meest fantastische expedities. Als liefhebber van het buitenleven, de natuur en avontuurlijke reizen past ze volledig in de Get Out There familie.

"And at the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling"

bottom of page