top of page

do 14 dec

|

Onlineconferentie

Beheers de Desert Infosessie (GRATIS)

Maak je klaar om je innerlijke ontdekkingsreiziger los te laten en ga met ons mee op een opwindende reis door de betoverende Sahara-woestijn in Marokko! 🏜️Om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op deze unieke ervaring, nodigen we je uit voor onze GRATIS online informatiesessie. Bezoekers krijgen een speciale aanbieding!

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen
Beheers de Desert Infosessie (GRATIS)
Beheers de Desert Infosessie (GRATIS)

Tijd en locatie

14 dec 2023, 20:00 – 21:30

Onlineconferentie

Over het evenement

Maak je klaar om je innerlijke ontdekkingsreiziger los te laten en ga met ons mee op een opwindende reis door de betoverende Sahara-woestijn in Marokko! 🏜️Om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op deze unieke ervaring, nodigen we je uit voor onze GRATIS online informatiesessie.

Wat wordt er tijdens deze sessie behandeld?

  1. Over de Sahara en het Berbervolk: Leer alles wat je moet weten over het komende Sahara-trekkingavontuur – van de betoverende landschappen tot de culturele rijkdom van Marokko.
  2. Voorbeeld van reisplan: Ontdek de spannende route, met de nadruk op belangrijke stops en adembenemende vergezichten. Krijg een voorproefje van de ontzagwekkende landschappen en koninklijke luxe die op je wachten.
  3. Over overleven in de woestijn: Onze deskundige gidsen zullen waardevolle inzichten verschaffen over de fysieke eisen van de trektocht, belangrijke inzichten, tips, trucs delen en wat je moet meenemen als je door de woestijn wandelt, om ervoor te zorgen dat je klaar bent en zin hebt in de uitdaging.
  4. Vraag en antwoord met experts: Vragen hebben? Onze ervaren gidsen en reisexperts staan klaar om al uw zorgen weg te nemen, zodat u zich zelfverzekerd en enthousiast voelt over deze onvergetelijke reis.
  5. Exclusieve aanbieding: Bezoekers ontvangen een exclusieve aanbieding! 

Hoe te registreren:Verzeker uw plek door op [Registratielink] te klikken. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus mis de kans niet om uw dromen over het verkennen van de Sahara waar te maken!

Kom met ons mee voor een avond vol ontdekking en inspiratie. Laat de Sahara-woestijn je volgende grote avontuur zijn!

Tickets

  • Sessie Registratie

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page