Escape the wild


Een escape the wild avontuur is opgebouwd uit uitdagingen, stap voor stap bouw je mee aan je eigen beleving. Weg van het begane pad overkomen we hindernissen, zoeken we water, navigeren we naar de volgende cache. Plezier, ontspanning, avontuur, maar vooral een onvergetelijke beleving!


Inhoud beleving

De ervaring start steeds met een dropping. Je wordt midden in de natuur afgezet op een geheime locatie. Zo ben je al van bij de start volledig ondergedompeld in het avontuur!

Volledig omringd door onbekend terrein krijg je uitdagingen zoals: navigeren, rivier oversteken, rapellen, vuur starten, … Mentale, fysieke en technische opdrachten waardoor je zelf de beleving naar de bewoonde wereld creëert.

Na een spectaculaire avontuurlijke ontsnapping uit “the wild” geven we jou een ontspannen moment om de ervaring te laten nazinderen.

Ondersteuning

Op escape avontuur wordt je van A tot Z begeleid. We zorgen voor het goede verloop, de veiligheid en je kan de begeleiding als hulplijn inroepen. Ook de technische aspecten nemen zij voor hun rekening, bijvoorbeeld het opbouwen en beveiligen van een rappel.

De veiligheid voorzien we door onze jarenlange ervaring en cursussen rond eerste hulp in de wildernis. Bij de creatie van het traject is steeds een Wilderniss First Responder aanwezig.


Reddingsoperatie Noord Frankrijk

8-11 juli 2021 (test weekend – aangepaste prijs)
30 juli – 1 augustus 2021

3 – 5 september 2021


Catalonië

Datum te bepalen

Contacteer ons hier voor meer informatie


Escape the north .Extreme

16-20 maart 2022