Avonturen


Get Out There verspreid avontuur. Dit avontuur betekend iets verschillend voor de langeafstandloper dan voor de kajakker of de paraglider. Elke discipline heeft verschillende vereisten en normen voor gewicht, comfort, … Wij kiezen met Get Out There voor een lichtgewichte basis die ons toelaat maximaal te genieten. Door deze lichtgewicht mentaliteit is de sprong naar multidisciplinair avontuur steeds binnen handbereik. En geef toe … iets extra, iets ongewoon is waar avontuur tenslotte om draait.


Van de basis tot multidisciplinair.

We bieden ervaringen aan voor beginners tot gevorderden. Onder de titel van het avontuur vind je steeds een korte inhoud terug, met ook de vereiste ervaring. Staan er geen vereisten dan heb je geen voorgaande ervaring nodig of passen we het avontuur aan op jouw niveau. Materiaal kan je steeds huren, lenen of kopen. Gespecialiseerd materiaal dat voorzien wij steeds, op deze manier wordt de kwaliteit gegarandeerd.

Connectie met de natuur.

Wij kiezen er voor om steeds in een bivakzak te slapen. Dit is een waterdicht, ademend membraan dat als een jas rond je slaapzak komt. Dankzij de bivakzak dompelen we ons helemaal onder in de natuur, aangezien we zo steeds buiten slapen, onder een tarp (zeiltje).

We geven je de kans om deel uit te maken van het team als een onafhankelijk avonturier.
Op dit avontuur of het volgende!


Escape the wild

Een escape avontuur is opgebouwd uit uitdagingen, stap voor stap bouw je mee aan je eigen beleving. Weg van het begane pad overkomen we hindernissen, zoeken we water, navigeren we naar de volgende cache. Plezier, ontspanning, avontuur, maar vooral een onvergetelijke beleving!

+ 2 tot 7 dagen
+ Avontuurlijke uitdaging
+ Teambuilding, vriendengroep of open inschrijving

Kort en krachtig

Voor zij die dichter bij huis willen proeven van intens avontuur. Dit zijn kort en krachtige outdoor ervaringen die je even uit het dagdagelijkse plukken. Intens buiten zijn, bewegen, beleven, leven … 

+ Uitgebreide briefing
+ 3 – 5 dagen op avontuur

Expedities

Een expeditie met Get Out There betekent op ontdekkingstocht gaan, samen verkennen we een nieuwe wereld en verleggen we onze grenzen. Elke expeditie is uniek, we passen het traject aan aan de hand van de sportanalyse. En bereiden ons voor om als team op pad te gaan.

+ Sportanalyse
+ Voorbereidingstraject
+ Exclusieve locaties